Groepen

Recreatie

Kleuters

Kleuters van 4 tot 6 jaar die zich op woensdag een uurtje willen uitleven, zijn welkom van 14 tot 15u in het VTI in Deinze.

Basis 1

Wil je graag starten met rope skipping? Kan je al een paar sprongen of moet je nog alles leren? Geen probleem, kom gerust eens naar een van de trainingen en probeer het gewoon. 

Basis 2

Heb je al een of meerdere jaren springervaring of wil je starten, maar ben je al ietsje ouder? Dan is deze groep geschikt voor jou. 

Basis 3

In deze groep worden alle vormen van rope skipping verder uitgediept. De trainer zorgt voor aangepaste oefeningen voor de verschillende niveaus van deze springers. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen tempo nieuwe skills onder de knie krijgen.

Recrea+

Voor de oudere, meest ervaren recreanten mag het wel wat meer zijn. In deze groep wordt er getraind voor verschillende recreatieve wedstrijden.

Volwassenen

Nood aan een uurtje ontspanning? Wil je werken aan je fitheid en coördinatie? Dan is rope skipping zeker iets voor jou! Onder leiding van Mathias De Jans maak je kennis met single rope, double dutch, chinese wheel, enzovoort. Plezier verzekerd!

Competitie

Mini's

-11 jaar

Beloften A

12-15 jaar
A-stroom of B-stroom
3x per week training

Beloften B

12-15 jaar
B-stroom of C-stroom
2x per week training

Junioren B & Senioren B

16-18 jaar en 19+
B-stroom of C-stroom
2x per week training

Junioren A & Senioren A

16-18 jaar en 19+
A-stroom
3-4x per week training