RSC The Handles vertrekt naar WK in Zweden

datum: 
Tuesday, 26 July, 2016
Onderwerp: 

RSC The Handles vertrekt naar WK in Zweden

DEINZE - Vandaag dinsdag 26 juli vertrekt de delegatie van RSC The Handles naar het WK ropeskipping in Malmö, Zweden. De laatste officiële generale repetitie was, zoals de laatste jaren, de oefenwedstrijd waar alle Belgisch geselecteerde teams mogen aan deelnemen. Ook dit jaar waren vrijwel alle teams present om samen te springen tegen elkaar en te zien welke categorie er het best presteert, de gemengde of de meisjescategorie. Een wedstrijdtraining met enkel de ludieke eer. Dat dit jaar de gemengde categorie won is een voetnoot wan het echte werk komt pas donderdag.

Floor Degraeve, Jodi Devolder, Tim Vandewalle, Rogier De Boever en Lowie Bouvijn zullen er dan alles aan doen om hun trainingsinzet om te zetten in goede prestaties en hopelijk medailles. Alle supporters staan op post om samen hun atleten van thuis uit te steunen. Dankzij de livestream wordt dat toch net iets makkelijker dan nagelbijtend sms-en.

De trainers kijken vol vertrouwen naar de wedstrijd uit, al zal het natuurlijk aan de skippers zelf zijn om dat vertrouwen waar te maken. Maar niemand bij The Handles die er aan twijfelt dat hun skippers hun mannetje kunnen staan tussen de keiharde concurrentie uit Australië, Hong Kong, Verenigde Staten en de Europese toplanden. 

Link naar het artikel

Krant: 
Het Nieuwsblad