Vier samen met ons 25 jaar Handles op het 3de Handles Festival

Hallo Handles van vroeger en nu!

Zaterdag 18 mei staat het 3de Handles Festival gepland. We willen er een groot feest van maken met veel Handles van vroeger en nu. En uiteraard voor het ganse gezin.  25 jaar The Handles, dat moet dan ook gevierd worden! We zouden het dus enorm leuk vinden mocht jij er bij zijn. Een Handle dat ben je voor altijd.

We starten met de button actie (springen om verschillende buttons te verdienen), animatie, springkastelen, kinderschmink en nog veel meer voor de kinderen terwijl er rustig iets kan gedronken en gebabbeld worden. Tussendoor genieten we van onze eigen demoteams. 

Maar we hebben ook andere optredens gepland. Om 17u komt 'DDF' aka Double D-Force optreden. Bekend in heel de wereld en met een paar ex-Handles in het team. Dit wil je niet missen. 

We sluiten muzikaal af met een optreden van Op't Gemakske. Een sfeervolle afsluiter voor het ganse gezin. 

De toegang is gratis, maar schrijf je liefst wel via deze form. We hebben voor elke toeschouwer een festivalbandje '25 jaar The Handles'. Vandaar dat we graag op voorhand een idee hebben van hoeveel aanwezigen er kunnen zijn. 

We kijken uit naar een namiddag met blijde weerziens, leuke herinneringen en veel plezier. Hopelijk kan jij er ook bij zijn. We zien je graag eens terug!

Feestelijke groet
Mathias
Voorzitter van de tofste club van 't land