Medailles op de masters

Het PK masters 15+ werd gesprongen op 11 november in Berlare. Onze deelnemende junioren en senioren gaven het beste van zichzelf en dat leverde mooie scores op. Floor Degraeve sprong een fantastische wedstrijd en zij won dan ook verdiend de bronzen medaille. Jodi Devolder en Lowie Bouvijn konden zich net als Floor ook selecteren voor het BK.

Op 12 november, ook in Berlare, was het de beurt aan de beloften A. Zij hadden veel zin om te tonen waar zij al vele weken voor trainen. Sarith Boone wist de zilveren plek te veroveren en kon ook de bronzen medaille voor het freestyle onderdeel mee naar huis nemen. Ook zij mocht op het BK nogmaals haar kunstjes overdoen.

Dat BK ging door op 26 november in Zwijnaarde. Bij de beloften meisjes werd er een algemeen sterke wedstrijd gesprongen. Sarith deed haar uiterste best, maar een medaille zat er niet in deze keer (10e pl.).  Jodi moest helaas verstek geven nadat zij een spierscheur opliep op het PK. Lowie sprong een zeer goeie wedstrijd, maar door de hele sterke concurrentie was een 8e plek het hoogst haalbare. Floor sprong enkele foutjes meer dan op het PK en moest tevreden zijn met een 7e plaats. Het leverde haar wel een selectie op voor het International Open Tournament dat volgende zomer doorgaat in Shanghai.

 

foto van The Handles.

foto van The Handles.

foto van The Handles.

foto van Marie Bouvijn.