Handlesfestival op 1 mei

We kunnen dit bericht eigenlijk starten met een beknopte samenvatting: het Handles festival op 1 mei wordt superleuk.

In het begin was het plan om van 1 mei een leuke vervanging te maken voor de demo’s die we zo missen van op het eetfestijn. Een leuk vervang event dus. Maar na nog eens samen zitten wordt dat alternatief alsmaar groter en leuker. Hou dus zeker 1 mei vanaf 14u vrij in je agenda.

We maken van het binnenterrein van het VTI in Deinze een leuke, gezellige (speel)plek voor de kinderen en ouders met veel activiteiten (vooral voor de kinderen). Er komen onder andere 2 springkastelen, voetbaldarts, je kan je laten schminken, Handles tattoos, zeepbellen,… kortom een speelparadijs voor alle skippers, zusjes, broers en vrienden.

Je kan er natuurlijk ook iets drinken, we zorgen voor een taartje in namiddag, er is een gratis ijsje voor alle kindjes en vanaf 17u kan je ook frietje bestellen.

En dat zijn nog maar de randactiviteiten. We komen natuurlijk vooral voor de demo's. Die hebben we in 4 blokken gepland. 
Jullie vinden de line up in onderstaande foto. Demo's afgewisseld met een babbel, een drankje en gewoon gezellig samen zijn. 

We hopen jullie daar te mogen ontmoeten. We houden jullie op de hoogte van eventuele extra artiesten in line up maar je kan nu al op geen enkel ander festival deze line up evenaren. 

Tot dan
#wecanhandleit