Handles Festival op 14 mei

Op zondag 14 mei vindt ons tweede festival plaats op het terrein van het VTI in Deinze. Het wordt opnieuw een namiddag vol plezier met springkastelen, spelletjes en veel springplezier. Een leuke namiddag voor gans het gezin of de hele familie.
Tasje koffie of iets fris, een knabbeltje terwijl de kindjes springen en spelen, en wij trakteren de kindjes op een ijsje. De basisskippers kunnen een heleboel ropeskipping buttons verdienen, er worden tal van mooie demonstraties gesprongen en afsluiten kunnen we doen met een frietje. 

Elke button heeft zijn eigen skills. Door deze skills te springen kan je de button dus verdienen. Zo kan je naar huis gaan met een reeks buttons op je tas of t-shirt gespeld. De skills van de buttons werden doorheen het jaar aangeleerd op de trainingen, hier hoef je thuis niet extra voor te oefenen.

Het programma

13u45    aanvang festival
14u15    eerste ronde buttons 
15u         ijsjes en demonstraties ropeskipping 
15u30    tweede ronde buttons
16u15   het nieuwste Handles gadget voor alle Handles
                demonstraties ropeskipping
17u        frietjes

We kijken enorm uit naar een zorgeloze en gezellige springnamiddag met de ganse Handles familie. Een namiddag waar we samen iets kunnen eten en drinken, springen en spelen. Een mooie manier om iedereen nog eens samen te krijgen voor de grote vakantie. 

Je hoeft niet in te schrijven voor het festival maar geloof ons vrij: dit wil je niet missen. Het gadget al zeker niet.