Gymtopia voor alle 7-8 jarigen

Beste skippers
Beste ouders
 
We zijn het springseizoen goed gestart! Alle skippers genoten van hun eerste trainingen! 
 
Om er een leuk en uitdagend seizoen van te maken, willen we dit jaar graag deelnemen aan een of meerdere Gymtopia-happenings.
 
Sinds vorig jaar is Gymfed (onze federatie) gestart met een programma voor alle kinderen van 7 en 8 jaar, Gymtopia. Hierin ligt de klemtoon op alle basis bewegingsvormen die belangrijk zijn in rope skipping, gymnastiek en alle andere sporten. Alle bewegingsvormen worden gesymboliseerd door een diertje, wat het voor de kinderen concreet en aantrekkelijk maakt. Per diertje zijn er verschillende levels. Door het jaar heen worden enkele happenings georganiseerd door Gymfed, waarop de kinderen kunnen tonen wat ze kunnen. En waar ze vooral kunnen schitteren voor ouders, grootouders… Op het einde krijgt iedereen een medaille!

 

Graag willen we met zo veel mogelijk skippers deelnemen aan deze happenings! De eerste gaat door in Nazareth op zondag 24 oktober. Zet deze datum dus zeker in jullie agenda’s!
 
Wie 7 of 8 jaar is en graag meegaat naar Nazareth dient zijn trainer dit te laten weten ten laatste 24 september. 

We organiseren voor de deelnemende skippers een extra Gymtopia training, zodat zij al eens kunnen wennen aan alle bewegingsvormen. Deze zal doorgaan op zaterdag 16 oktober van 14u30 tot 16u30 in het VTI.

We hopen op een talrijke deelname van The Handles!


Veel enthousiaste groeten
De basistrainers