Einde seizoen 2018-2019

Hallo Handles,

We genieten nog even na van het leuke verjaardagsfeestje ter ere van onze 20ste verjaardag. Ofwel met je mooie nieuwe t-shirt of trui of door naar de foto’s te kijken op onze website. Dat moet je zeker eens doen!

Maar daardoor zijn we ondertussen ook bijna aan het einde gekomen van dit seizoen. Gelukkig wil dat zeggen dat we al uitkijken naar het seizoen 2019-2020. De eerste trainingsweek ligt in de week van 9 september 2019. We gaan er van uit dat het weekschema er voor volgend seizoen hetzelfde uitziet als dit jaar. Dat kan je terug vinden op onze website. Inschrijven voor volgend seizoen kan vanaf 15 juni op de website.

De laatste trainingsweek begint op maandag 3 juni. Daarna moeten onze trainers hun focus op de studieboeken leggen. De laatste kleutertraining op woensdag 5 juni is een open training voor alle kleuters die al eens willen proberen. Vriendjes en vriendinnetjes uit de klas, neefjes of nichtjes, iedereen vanaf het geboortejaar 2015 tot 2012 is welkom tussen 14u en 15u in de sportzaal van het VTI in Deinze.

Sommigen van jullie willen ook (heel) graag volgend jaar competitie proberen. Hiervoor houden we try-outs op dinsdag 4 juni of donderdag 6 juni. Competitie kan vanaf het geboortejaar 2011. De try-outs starten om 18u en duren een uurtje. Ze gaan door in het zaaltje in de Schutterijstraat. Op de website vind je de lijst met skills die je ongeveer zou moeten kunnen om naar de competitie te gaan. Maar je mag er ook je favoriete en/of moeilijkste skills tonen.

Zie je het zitten om volgend jaar een tweede of derde keer te trainen en ook een paar wedstrijden mee te doen, dan moet je niet twijfelen. We kijken in welke groep je best past of misschien is het beter om toch nog een jaartje te wachten. Je kan jezelf inschrijven voor 1 van de 2 try-outs door HIER te klikken. We bedanken jullie voor opnieuw een leuk seizoen en kijken er naar uit om jullie volgend seizoen opnieuw te verwelkomen op de training.

Geniet van het verlengde weekend. Denk er aan dat er vrijdag geen training is. Heb je in de tussentijd nog vragen, over volgend jaar, over dit jaar, over de try-outs aarzel niet om ze door te sturen of bellen. En denk er aan: #youcanhandleit tijdens de vakantie ook.

Het RSC The Handles team