Inschrijven als skipper

Alle algemene clubinfo en het skippersreglement vind je terug bij Huishoudelijk reglement. Ook onze privacyverklaring kan je nalezen.

Inschrijven voor seizoen 2024-2025 kan vanaf 15 juni. KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN 2024-2025 - CONTROLEER ZEKER JE GEGEVENS! (adres, email, maar ook geboortedatum)

De eerste training voor de recreanten gaat door in de week van 9 september 2024. Competitiespringers ontvangen een e-mail en/of een whatsapp-bericht.
Je kan steeds 2 gratis proeflessen volgen. Gelieve wel reeds in te schrijven zodat je zeker bent van een plaatsje en zodat wij over je gegevens beschikken. De overschrijving van het lidgeld kan dan na de proefles(sen).

Lees hieronder de laatste nieuwsbrief van 14 juni 2024.

 

Lidgelden:

Recreatieve skipper (basis): €120
Recreatieve skipper (basis) 2 groepen: € 170
Recrea+ skipper:  € 180

Competitie mini's, beloften B, jun & sen B: € 200
Competitie beloften A, jun & sen A: € 270              

2de inschrijving in hetzelfde gezin: - € 10
3de inschrijving in hetzelfde gezin: - € 20

Inschrijven na 1 januari: - € 40
Inschrijven na 1 april: - € 60 

    

Een vraag?

Heb je een vraag, stuur dan een mailtje naar thehandles@telenet.be.

 

Hulp nodig bij het inschrijven? Volg onderstaande stappen. Indien nodig kan je hier de gedetailleerde handleiding raadplegen.

1: Meld je aan

Inschrijvingen voor leden van hetzelfde gezin dienen te gebeuren vanaf hetzelfde e-mailadres. We noemen dit e-mailadres het "Gezinshoofd". Leden van hetzelfde gezin kunnen op deze manier korting krijgen bij de inschrijving.

1A: Was je vorig seizoen lid?

Meld je aan met je logingegevens.
-Weet je je wachtwoord niet meer? Klik dan op wachtwoord vergeten.
-Weet je het e-mailadres niet meer? Vraag het dan even via thehandles@telenet.be

Alle leden die in het ledenbeheer gelinkt zijn aan dit e-mailadres zijn nu zichtbaar. Schrijf in voor het huidige seizoen door op "Opnieuw inschrijven" te klikken, links van de naam van het lid.
Je kan ook een nieuw (gezins)lid toevoegen door op "Toevoegen nieuwe inschrijving" te klikken.

Wens je een ander e-mailadres te gebruiken? Log dan in op het tabblad "Nieuwe gebruiker" en klik op "Toevoegen nieuwe inschrijving". U zal een melding ontvangen dat het lid dat u wenst in te schrijven, gekoppeld is aan een ander account. Ga gewoon verder met de inschrijving, Het ongewenste e-mailadres zal dan overschreven worden.

1B: Ben je een nieuw lid?

Log in op het tabblad "Nieuwe gebruiker" met je e-mailadres en kies een paswoord.
Klik op "Toevoegen nieuwe inschrijving" om een nieuw (gezins)lid toe te voegen.

2: Kies de trainingsgroep

Als je klikt op het blauwe pijltje krijg je de trainingsuren en -locaties te zien.
Klik op het groene plusje om de trainingsgroep te selecteren.

Hierna komt u terug op het startscherm terecht.
Voeg een volgend nieuw lid toe, schrijf een bestaand lid opnieuw in of klik op "Volgende" om de inschrijving af te ronden.

3: Betaal het lidgeld

Je kan onmiddellijk online betalen, of je voert de overschrijving later manueel uit. Dit kan bijvoorbeeld als je als nieuw lid eerst nog proeflessen wilt volgen.
Na het voltooien van de inschrijving, ontvang je een e-mail met een overzicht van de inschrijving en de eventueel nog uit te voeren betaalinstructies.
Schrijf het juiste bedrag over met vermelding van naam en groep.
Rekeningnummer: BE28 6528 2452 2920

4: Opvolging

Nadat we het lidgeld ontvangen hebben, krijgt u geen bevestigingsmail meer. U kan de inschrijving opvolgen door opnieuw in te loggen.
Een groen vinkje naast de naam van het lid betekent dat de inschrijving aanvaard werd (en dus het lidgeld goed ontvangen werd).
Een klokje naast de naam van het lid betekent dat de inschrijving nog niet aanvaard werd (en het lid dus nog niet verzekerd is).