Inschrijven als skipper

Alle algemene clubinfo en het skippersreglement vind je terug bij Huishoudelijk reglement. Ook onze privacyverklaring kan je nalezen.

Reeds lid?

Klik hier voor de groepslijsten voor 2020-2021. ​

Nieuw lid?

Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 1 augustus. In september kunnen er gratis proeflessen gevolgd worden. Wil je echter zeker zijn van je plaats, schrijf je dan al in, maar wacht gerust met de overschrijving tot na de proeflessen.

Inschrijven:

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN 

Start volgend seizoen:

De eerste training voor recreanten gaat door in de week van 7 september 2020. Competitieskippers ontvangen een e-mail met de startdatum.

Een vraag?

Heb je een vraag, stuur dan een mailtje naar thehandles@telenet.be.

 

 

Hulp nodig bij het inschrijv en? Volg onderstaande stappen. Indien nodig kan je hier de gedetailleerde handleiding raadplegen.

1: Meld je aan

Inschrijvingen voor leden van hetzelfde gezin dienen te gebeuren vanaf hetzelfde e-mailadres. We noemen dit e-mailadres het "Gezinshoofd". Leden van hetzelfde gezin kunnen op deze manier korting krijgen bij de inschrijving.

1A: Was je vorig seizoen lid?

Meld je aan met je logingegevens.
-Weet je je wachtwoord niet meer? Klik dan op wachtwoord vergeten.
-Weet je het e-mailadres niet meer? Vraag het dan even via thehandles@telenet.be

Alle leden die in het ledenbeheer gelinkt zijn aan dit e-mailadres zijn nu zichtbaar. Schrijf in voor het huidige seizoen door op "Opnieuw inschrijven" te klikken, links van de naam van het lid.
Je kan ook een nieuw (gezins)lid toevoegen door op "Toevoegen nieuwe inschrijving" te klikken.

Wens je een ander e-mailadres te gebruiken? Log dan in op het tabblad "Nieuwe gebruiker" en klik op "Toevoegen nieuwe inschrijving". U zal een melding ontvangen dat het lid dat u wenst in te schrijven, gekoppeld is aan een ander account. Ga gewoon verder met de inschrijving, Het ongewenste e-mailadres zal dan overschreven worden.

1B: Ben je een nieuw lid?

Log in op het tabblad "Nieuwe gebruiker" met je e-mailadres en kies een paswoord.
Klik op "Toevoegen nieuwe inschrijving" om een nieuw (gezins)lid toe te voegen.
Om in te schrijven heb je het rijksregisternummer nodig van de persoon die u wenst lid te maken.

2: Kies de trainingsgroep

Als je klikt op het blauwe pijltje krijg je de trainingsuren en -locaties te zien.
Klik op het groene plusje om de trainingsgroep te selecteren.

Hierna komt u terug op het startscherm terecht.
Voeg een volgend nieuw lid toe, schrijf een bestaand lid opnieuw in of klik op "Volgende" om de inschrijving af te ronden.

3: Betaal het lidgeld

Na het voltooien van de inschrijving, ontvang je een e-mail met een overzicht van de inschrijving en de betaalinstructies.
Schrijf het juiste bedrag over met vermelding van naam en groep.
Rekeningnummer: BE28 6528 2452 2920

4: Opvolging

Nadat we het lidgeld ontvangen hebben, krijgt u geen bevestigingsmail meer. U kan de inschrijving opvolgen door opnieuw in te loggen.
Een groen vinkje naast de naam van het lid betekent dat de inschrijving aanvaard werd (en dus het lidgeld goed ontvangen werd).
Een klokje naast de naam van het lid betekent dat de inschrijving nog niet aanvaard werd (en het lid dus nog niet verzekerd is).