Nieuwsflash basis

Dag kleuters en basisspringers,
het is tijd voor een nieuwsflash!

Jullie zijn super goed bezig op de trainingen, maar volgende week nemen we een weekje rust. In de herfstvakantie is er namelijk geen training. Dit geldt ook voor alle volgende schoolvakanties. De eerste zaterdag van de vakantie hoort nog bij de schoolweek, dan is er wél training (basis 3).

Wie nog geen eigen touw heeft, kan er eentje aankopen op een van de trainingen. Dit kost 7 euro, graag gepast te betalen. Het touw kan op de juiste lengte gemaakt worden én zo kan je thuis veel oefenen - ideaal voor tijdens de vakantie... Zet zeker je naam op je touw, want er blijft er wel eens eentje liggen in de sportzaal.

Wie al een jaartje of langer springt, kan deelnemen aan de recreacup op zaterdag 25 november in Zwijnaarde. Dit is een leuk wedstrijdje voor recreanten waarbij men in 8 proeven gedurende 30 seconden zo vaak mogelijk de opgelegde skill moet uitvoeren. Meer info en de lijst van de oefeningen vind je op onze website. Inschrijven moet vóór 12 november.

Hopelijk staat ons eetfestijn al in grote letters op je kalender. Dit gaat door op zondag 4 februari in de Brielpoort in Deinze. Een evenement waar je bij moet zijn! Na het eten krijg je spetterende demonstraties te zien van al onze groepen. Binnenkort starten we op de trainingen met het inoefenen van de demo's. Voor de choreo weten we graag ruim op voorhand wie er aanwezig zal zijn, vul dus nu al de webform in of je kan meespringen of niet. Op zaterdagnamiddag 3 februari is er trouwens een generale repetitie voorzien.