Nieuwsbrief oktober

SPAGHETTIAVOND
Op zaterdag 26 oktober eten we onze buikjes rond met zelfgemaakte spaghetti bolognaise. Nadien spelen we om ter eerst volle lijnen en volledige kaarten in het bingospel. Snel nog inschrijven is de boodschap! Alle info vind je hier.

RECREACUP
Op zondag 24 november kunnen de basisskippers deelnemen aan de eerste Recreacup van dit seizoen. Dit is een wedstrijd voor recreanten waarbij 8 skills gedurende 30 seconden zo vaak mogelijk moeten worden uitgevoerd. Interesse? Neem hier een kijkje. Inschrijven moet voor 1 november.

HANDLES-TRUI
Een beetje jaloers op al de skippers die in coole Handles-trui komen trainen? Ook jij kan deze nog bestellen! Schrijf 15 euro over op BE28 6528 2452 2920 met vermelding "naam skipper + trui + maat". We bezorgen de trui zo snel mogelijk aan jouw trainer. De truien zijn unisex en beschikbaar in de volgende maten: 5-6j, 7-8j, 9-11j, 12-14j, XS, S, M, L, XL. 

ATTEST MUTUALITEIT
Gisteren ontving je via mail het attest voor de mutualiteit om een gedeeltelijke teruggave van het lidgeld aan te vragen. De bijlage open je door onderaan in de mail op de link te klikken. Afdrukken, stickertje kleven en aan je ziekenfonds bezorgen.

HELPENDE HANDLES
Naar aanleiding van de vorige nieuwsbrief kregen we al aan aantal mailtjes van ouders die hier en daar een handje willen toesteken bij onze organisaties. Dit zijn vnl. de de spaghettiavond, het eetfestijn en de wedstrijdorganisaties. Geef een seintje via thehandles@telenet.be als wij ook jou mogen opnemen in onze Helpende Handles-lijst. 

PK MASTERS
Op het PK masters afgelopen weekend in Deinze behaalden we hele mooie resultaten! Fien Cocquyt won goud en brons in de speedproeven en Rani Coppejans won het brons op de freestyle. Samen met Sarith Boone, Floor Degraeve en Jodi Devolder die zich bij de overall top 8 sprongen, mogen we dus maar liefst 5 Handles afvaardigen naar het BK. Proficiat! Supporters op post op 23 november in Oostende.