Kersttraining op 21 december

Op vrijdag 21 december gaan de trainingen door in Peter Benoit (ingang Kleurenplaneet rechtover het ziekenhuis). The Handles trakteert vanaf 17u30 met warme chocomelk en lekkere glühwein. Mama's en papa's kunnen zich verwarmen aan een glühwein terwijl zoon of dochter training krijgt. Na de training kunnen ook de skippers aansluiten, want een warme choco hebben ze dan wel verdiend.


Voor volgende groepen gaan de trainingen hier door:

  • 17u00-18u00: alle basis 1 (woensdag, vrijdag, Machelen woensdag en Machelen vrijdag)
  • 18u15-19u30: alle basis 2 (woensdag, vrijdag en Machelen)
  • 18u00-19u45: mini's

Dat het gezellig wordt, is nu al duidelijk. Als iedereen ook nog een kerstmuts opzet of een kersttrui aandoet, dan voelen we ons helemaal in de kerstsfeer! Hoe zotter de outfit, hoe plezanter. Onze kerstbar is open voor iedereen. Ook skippers die niet bij basis 1 en 2 of bij de mini's trainen, zijn zeker welkom voor een lekker warm drankje!

Op deze vrijdag is er dus geen training in Sint-Hendriks en in Machelen! Voor de skippers op woensdag in Deinze is er wel training op 19 december in het VTI op het gewoonlijke uur (jullie kunnen dus zowel op woensdag als op vrijdag komen). Voor de skippers van basis 1 woensdag in Machelen is er geen training op woensdag 19 december wegens zaalonderhoud.