Geslaagde PK's voor The Handles

Medailles en selecties voor BK voor beloften The Handles

 

Het was een succesrijk weekend voor de skippers van RSC The Handles. De beloften sprongen hun individueel provinciaal kampioenschap in zowel de A, B als C-stroom.

Op de A wedstrijd slaagden Julie Zenner en Hanne Cloet er in om zich te selecteren voor het Belgisch kampioenschap op de snelheidsproef. Volgende week mogen beide jongedames zich dus meten met de snelste skippers van het land.

In de B stroom stonden twee Handles op het podium. Noor Vandevelde kreeg de bronzen medaille om de nek en Nout Vanbelleghem sprong zich verdiend naar de zilveren medaille.

En ook op de C stroom stonden er Handles op het podium. Mauro Cocquyt mocht plaats nemen op de tweede plaats en kreeg dus de zilveren medaille om de nek. Bij de meisjes kwam Beaudine Van Hecke net te kort om op het podium te staan maar was toch tevreden met een mooie vierde plaats.

Volgende week springen er 7 Handles op het individueel Belgisch kampioenschap. Naast de hoger vermelde Julie en Hanne nemen ook Tim Van de Walle, Lowie Bouvijn, Floor Degraeve, Fien Cocquyt en Jodi Devolder deel aan het Belgisch kampioenschap bij de 15+.

#wecanhandleit

 

Alle deelnemers aan het PKA 15+ OWVL:

 16 mensen, lachende mensen, basketbalveld

Medaillewinnaars/geselecteerden voor BK masters:

 5 mensen, lachende mensen, staande mensen

Alle deelnemers aan het PKA beloften OWVL:

 8 mensen, lachende mensen, staande mensen

PKC beloften OWVL:

 8 mensen, lachende mensen, staande mensen

Medaillewinnaar op PKC beloften:

 1 persoon, glimlacht, staan

 

PKB beloften OWVL:

 6 mensen, lachende mensen, staande mensen

Medaillewinnaars op PKB beloften:

 1 persoon, glimlacht, een sport spelen   1 persoon, glimlacht