Eetfestijn en demo's op 3 februari!

WEGENS GROOT SUCCES HEBBEN WE ONZE INSCHRIJVINGEN EEN BEETJE VROEGER DAN VOORZIEN MOETEN AFSLUITEN

Het is wel mogelijk om vanaf 14u naar de demo's te komen kijken.
Bedankt voor uw begrip!

 

Op zondag 3 februari  2019 staat ons jaarlijks eetfestijn gepland in de Brielpoort in Deinze. We raken niet aan het succesvolle recept van de vorige jaren wat wil zeggen dat er opnieuw superlekker eten is gevolgd door de demo's van al onze skippers in een megatoffe ambiance.

De inschrijvingen voor het eetfestijn zijn begonnen en gebeuren via onze website. Er is nog steeds de keuze tussen lekkere côte à l'os, zalm, Ardeens gebraad of voor de kindjes balletjes in tomatensaus of frikandel met frietjes. De deuren gaan open om 11u30 en we voorzien de demonstratie's vanaf ongeveer 14u.

Op zaterdag 2 februari houden we de generale repetitie om met alle groepen eens door heel het programma te springen. De basisskippers worden verwacht tussen 16u en 17u30, de competitieskippers hebben we er graag bij tussen 17u en 18u. Ouders mogen blijven kijken of kunnen ondertussen wat boodschappen doen. Ze zijn in goede handen daar :-). 
Het thema van dit jaar is trouwens 'FEEST' en met onze 20-jarige verjaardag op 18 mei is dat natuurlijk niet ver te zoeken. We maken er op zondag 3 februari al een eerste feest van. 

Op zaterdagochtend starten we met het klaarzetten van de zaal om 9u. Daar kunnen we zeker hulp gebruiken bij het plaatsen van de tafels, stoelen, tafelversiering enzoverder. Mocht je tijd en zin hebben om een handje toe te steken op zaterdag of op zondag dan kunnen we je hulp zeker gebruiken.
Tombolaprijzen zijn ook meer dan welkom voor de zondag. 

We wensen jullie allemaal een prettig eindejaar en kijken uit naar 2019 om samen met jullie er een supertof jubileumjaar van te maken.

Volg onze facebookpagina voor meer nieuws en de nieuwsbrieven natuurlijk. 
#wecanhandleit