Clubdag

Zaterdag 29 april is het clubdag voor alle Handles!

We starten om 14u in sporthal Oostbroek in Nevele (Zeistraat 41). De formule is ongeveer hetzelfde gebleven zoals vorig jaar. Voor elke skipper zijn er gevarieerde opdrachtjes op eigen niveau. Er is geen competitie aan verbonden, op het einde van de dag kan je je punten gewoon samentellen.

Om 16u30 ronden we de proefjes af en kunnen jullie kijken naar de enkele minidemo’s van onze competitieskippers. Altijd leuk om naar te kijken, een goede oefening voor onze demo's en hopelijk kijken de jongeren er naar uit om ook snel een demo te kunnen springen. 

De proefjes die we doen zijn zowel de gewone als enkele 'zotte'. Je kan je dus niet echt voorbereiden, wat ook niet de bedoeling is. We maken er gewoon een heel leuke namiddag van.
We voorzien het einde om 17u. Heb je een broertje of vriendinnetje dat graag wil meespringen, breng hen dan gerust mee.

Een flesje water mee hebben is natuurlijk aan te raden en springen in je club t-shirt is ook leuk. Voor de aanwezigen is er opnieuw een leuk gadget voorzien. Ouders mogen blijven maar hoeft niet, al is er natuurlijk ook een aparte reeks oefeningen voor de mama's en de papa's. Iedereen kan dus samen springen, van de kleuters tot de volwassen.

Klik hier om in te schrijven.