Inschrijving Kluisbos

Eind september gaat voor de competitie het trainingsweekend te Kluisbos door. Joepie, een superleuk weekend vol springplezier!

Voor alle beloften en 15+ is dit van vrijdag 27 september tot en met zondag 29 september.

Het verblijf: Villa Vogelsanck in sport- en recreatieoord Kluisbos (Poletsestraat 59, 9690 Kluisbergen).

We verzamelen vrijdag om 18u00 op de parking van het zaaltje (Peter Benoit). Iedereen regelt best vooraf zijn vervoer. Spreek onderling af op training en probeer zoveel mogelijk samen te rijden. De trainers zullen dit opvolgen.
In Kluisbergen parkeren we op de parking aan de sportzaal en zetten we de valiezen daar op de toegewezen plaats. We gaan onmiddellijk naar het restaurant voor het avondmaal.
Zondag kunnen jullie opgehaald worden aan de sporthal omstreeks 16u30.

De prijs bedraagt € 80,00. Gelieve dit bedrag vóór 23 september over te schrijven op BE28 6528 2452 2920 met vermelding Kluisbos en naam van de skipper. De rest van het bedrag wordt bijgelegd door de clubkas. In de prijs zitten slaapplaats, beddengoed, alle maaltijden, gebruik van het ontspanningslokaal en de sportzaal.

De mini's mogen op zaterdag deze bende vervoegen (zonder overnachting). We verwachten jullie springklaar om 10 uur. Om 17u30 mogen jullie afgehaald worden. De prijs voor jullie bedraagt 10 euro, warm middagmaal inclusief. Graag ook over te schrijven op bovenstaand rekeningnummer.

 

medicatie, vegetarisch, ...